Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


nedom


Uppom


Inom
kände hon sig utom
bortom allt förnuft
så grå

Nedom avgrunden
ett segel
som hon kunde falla på

Bakom molnen
fann hon solen
ditom fanns det
hjälp att få

Framom framtids
dunkla planer
fick hon uppom
drömmen nå




Bunden vers av stormengudrun VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-07 23:58



Bookmark and Share


  Ola Bremer
Upplyftande, vacker dikt.
2022-01-09

  Cikoria Blå VIP
Fin.
2022-01-08
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP