Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Olika dagar

Det finns
glada dagar
Behagardagar

Mindre bra dagar
Där vill jag va dagar
Tänk om vore dagar

Jag skiter i allt dagar
För i helvete varför dagar
Jag mår inte bra dagar

Det kan inte bli sämre dagar
Dagar där hoppet finns
Och dagar där man kan le

Och dagar man kan se
Det finns dagar jag inte
upplevt än

Det finns dagar när man känner
att det finns ett sen

Dagar som är nu
Det finns dagar




Fri vers av Dito VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-07 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP