Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Januarihaiku II


råttgiftet dödar
efter några dagar
har jag vant mig




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-08 00:03



Bookmark and Share


  Ola Bremer
En dikt med ett budskap, fint.
2022-01-09

  Annie b'larsson VIP
Lysande!
2022-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP