Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där ser man...

-Det sägs Siv, 90 % av kvinns är otrogna...
-Vi skrev till de 10 %, som för lit var mogna...
- Men uti ert brev...
Vad 17 då ni skrev?
- Fick du inget? Du hör väl till de förtrogna... .. .




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-08 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt