Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Thigh gap

Jag har ett thigh gap
Ett lårgap
Alltså: Mina lår vidrör inte varandra trots att mina fötter står tätt ihop
Det tog tre månader av svält sen fanns det där
Som en slags kvinnlig pilgrimsvandrig
jag nu avklarat
Allahu akbar! Fast med bantning då

Jag är egentligen intellektuell och bär alltid kjol
Ingen vet om mitt thigh gap
Men jag bär det med stolthet
som en riktig kvinna
Ingen bryr sig om när jag pratar om Žižek
men en tunn kvinnokropp väcker nåt
Jag ser hur blickarna har förändrats
Och då vet de ändå inte om mitt thigh gap
Mitt lårgap
Allahu akbar!




Fri vers av Skelettkvinnan
Läst 130 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-08 18:39



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Kobent som de
Bästa cow-girls
Inget negativt i
hjärtat är?
;)
2022-01-29

  SatansSon
du är go. och det betyder mer än tight gap mellan låren.
2022-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Skelettkvinnan