Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


som du


Ingen


Du vet precis vad jag behöver
ger mig det som du kan ge
skänker glädje i min vardag
får mig att gå vidare

Ingen vet som du min tanke
mina innersta begär
när jag gråter du mig tröstar
finns intill mig

är mig när

Vad jag gjorde för att få dig
är för mig en gåta än
att vi möttes kan jag ana
var ett gest från himmelen

Mitt i sorgen kommer trösten
livet tar sin vändning nu
i min blick där kan du läsa

ingen är för mig som du





Bunden vers av stormengudrun VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-01-08 23:05



Bookmark and Share


  helenita VIP
Kärlek!
2022-01-25

  Cikoria Blå VIP
En kärleksförklaring värd namnet
2022-01-09
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP