Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gyllene älskade

Mer röd än vinet.
Kärlekens färg av korall.
Ett hav i havet.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2022-01-08 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP