Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen består

Skadat hjärta värjer sig
Men åtrår det som varit
Stål och bomull runtom
Suktande efter känslan 
Tårar av längtan och svek
Inmurad tid, minnet består
Det som inte kan suddas bort 
Hjärtat med nytt perspektiv 






Fri vers av Kaffedivan
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-08 23:40



Bookmark and Share


  Kaffedivan
Tack så hjärtligt för era fina kommentarer:) det värmde.
2022-01-09

  Bengt H VIP
Det är både sorgligt och skönt att minnen består.
2022-01-09

  Monika A Mirsch VIP
din dikt fascinerar:
med 'inburad tid' och
speciellt med
"Hjärtat med nytt perspektiv"
Varmt tack!
2022-01-09

  Gin83
Väcker tankar
Redan första två raderna påminner mig om mycket.

Känner ibland att "hjärtat med nytt perspektiv" absolut finns där men det nya perspektivet kan inte riktigt släppa det som varit.

Som sagt väcker tankar :)
Snyggt formulerat och gillade mycket.

Ursäkta eventuellt personlig och rörig kommentar!??


2022-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan