Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karma finns inte

karma är ett önsketänkande
om en mer rättvis värld

man vill leva i föreställningen
att det finns gudar och mystiska krafter
som styr våra öden, delar ut ris och ros
efter förtjänst

men vi lever på en jord
ständigt hemsökt av
krig, farsoter, katastrofer

vi har barn som dör i cancer, svält
vi har krigsförbrytare, diktatorer
som lever länge, väl, rikt

det finns en amerikansk vidskepelseform
som kallas Attraktionslagen, går ut på att
man får det liv man vill ha genom
att önska och tänka rätt

undrar om de har berättat
det för barnen i Sudan




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-09 05:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tyvärr hörs de äckliga satanisterna också en hel del.
Andligt slödder och patrask i snuskhuvudet La Veys fotspår.
2022-01-09

  Larz Gustafsson VIP
Gud finns.
Lagen om sådd och skörd finns.
2022-01-09

  Foohexa
Ögontjänare har en förmåga att anamma den bortskämdländska
karma-tolkningen om inte så är det den falskländska nattvarden

Jag har full respekt för dom som tar till sig dem som tankesätt osv men det är inte dom som hörs och syns
Som vanligt är det hjärngymnasterna
Och undanflyktingarna

:)
2022-01-09
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP