Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor är som vindfång


Känslor är som vindfång
stannar kvar

Kommer från en svunnen tid
där ingen lever kvar

Där världen redan rasat samman
där du och jag

förvandlats till någon annan
fått våra svar


Känslor är som vindfång
det finns inget att ta

inget att se längre
ingenting kvar















Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-09 07:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP