Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale...


Vid ett vägskäl finner jag tre röda trådar i livet

 

Jag träffades av tre röda trådar

vid ett vägskäl i livet där allt kunde nås

historien, nuet och framtiden...

 

vindburen tröst sjöng

i den vindpinades anlete

drog fram yttersta dagen

som strök ikring där ute

 

vägskälet mötte

allt på samma gång

originalen som

gick likriktade

 

själva rädslan att vara

helt obetydlig liksom ingen

broderade med röda trådar

och manifesterarde sin existens

 

då gick det upp ett liljeholmens

se att även sådant fäster på en

betyder välan att man är någon

kanske någon som existerar ändå

 

skuggan flaggade sin närvaro vinkande

hej hej! se jag finns ju till mitt i allt...

skuggan flöt samman med ekens

byggde ett magnifikt skuggskepp

 

i detta skepp tog jag mig sedan fram

vårens ljusa gryningstimmar väntade

en våg av liv en vind av hopp

en stråle av kraft vände dagen i glädje

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-01-09 09:32



Bookmark and Share


  Niliboy
Så fint du kommer på, fantasin flödar!
2022-01-11

  Maria Sundelin VIP
Livet tar många vändningar
2022-01-10

  Sparvögat VIP
Hoppet vilar i vårens gryning, så fint…
2022-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP