Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


presidentens slott (det bästa jag kunde prestera denna dag)


Slottet i öst

Presidentens slott

öster om Sveariket

är också ett slott,

dock ganska litet

och beläget invid Finska viken

ej uppe på 

Kungsbacken

såsom slottet västerut.

 

p.s. 
"Min dator vägrade ta emot
bilder av vårt 'slott' -
månntro den vet
att vi inte är ett kungadöme
bara någonting mindre,
en stat med president.
Min finlandssvenska vimpel
får duga.
d.s.

 




Fri vers (Fri form) av Monika A Mirsch VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-01-09 11:20



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Med humor och envishet skrivet, du ger dig inte så lätt kära Monika!
2022-01-10

  Maria Sundelin VIP
Intressant val av din dator
Kramar
2022-01-10

  Kungskobran VIP
Mitt hem är mitt slott
det bästa jag någonsin fått
2022-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP