Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FUL 13_dag Jul.


SKRÖNA 13-dag jul.
Sensualismens baksida.

lupidus, skrek du med fasa

Kärleksakten var över,
du krampade nu i ångest.
Mödomens skönhet,
frodig och intakt.

förtvivlad gråt
"lblis"
Ge min Heder tillbaka.

Bosse 9 januari 2022.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Bossepoet från Österbotten
Läst 79 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-09 13:00



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Herran må förlåta oss
somliga synder,för att
Livet skall komma oss
åter?
;)
2022-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten