Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila i frid moster A

 

 

Nästa nittiofem

år hennes liv har lämnat

oförglömliga

spår ljusa som mörka nu

har hon stilla somnat in

 

mostern min vintern

blid allt har sin tid många

år sen jag såg er

kusiner tråkigt att det

ska ske på begravningen

 

mina tankar är

hos er hoppas det kommer

fler tillfällen att

mötas också i glädje

och inte bara i sorg

 

före vi lämnar

jordelivet för all tid

obs särskrivningen

tänker särskilt på dig mor

som förlorat din syster

 

må du leva och

glädja oss i minst hundra

år med din humor

glädje och tankeskärpa

för familj släkt och vänner

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-09 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP