Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sergels torg, mars


Eldorado

vissa platser kan vara svåra att finna
men är magiska på avstånd
liksom tanken om att hitta frid i sig själv
genom att finna kärleken från någon annan


kanske älskar vi oss själva som mest
dagen då vi slutar leta


R.A.




Fri vers (Fri form) av sthlmdikter
Läst 85 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-09 15:37



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
sthlm är en spaderstad. du kan inte handen på hjärtat annat än hålla med.
2022-01-09
  > Nästa text
< Föregående

sthlmdikter
sthlmdikter