Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EFTER TANKEN

Nu har jag åter sagt nå´t dumt!
Jag skäms och biter i min läpp.
Mitt uttalande var säkert plumt
och orsakat av tankens släpp.

Att tänka först är alltid bäst
att göra, innan man har sagt nå´t.
En eftertanke blir ju mest
en nackdel om man haft för brått.




Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2022-01-10 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP