Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan på ett första steg

Om inte handen räcks ut
Kommer den aldrig greppas
Om orden var dom sista
Kommer inget mer sägas
Ta första steget denna gång
Eller finns det inte fler att gå
Svaret vilar vid horisonten
I tanken får det räcka för nu







Fri vers (Fri form) av Kaffedivan
Läst 107 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-01-09 23:52



Bookmark and Share


  Kaffedivan
Tack :)
2022-01-15

    ej medlem längre

Väl skildrat om hopp och tro, jorden
vore nog en underbar plats att vistas
på om människan inte fanns.

2022-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan