Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägs ände

Kan ej förstå
Det som var då
Inte heller nu
Säg mig det du
Blivit till ignorans
Före nån annanstans
Ingen bra förklaring
Kom utan förvarning
Förväntan på mer
Beröring som omger
Kommit till vägs ände
Av allt det som hände
Kommer det ett svar
Till orden du i skar
Eller leva i ovisshet
Ingen av oss vet









Bunden vers (Rim) av Kaffedivan
Läst 116 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-10 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan