Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

°Gemen-skap's funderingar. ..°




Blott Sverige
Svenska fördomar har

Nej! Inte ens det är sant.

Samma fördomar finns
i sina förpackningar
Utomlands.

Det är bara gränserna
och språket som skiljer
dem åt.

-Så det som verkligen för
-enar oss. Internationellt.

Är allas våra gemensamma
Fördomar.( om varandra)

-Så kan man också säga
och se på saken.






Övriga genrer (Drama/Dialog) av Sefarge VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-10 09:16



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Själv har jag fördomar mot dom som säger att de inte har några, nedrans typer!
2022-01-10

    Lena Staaf VIP
Fördomar är ett sätt att skapa ett vi-och-dom. Ett behov som människan har att känna sig lite bättre. Ett uttryck för rädsla också.
2022-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP