Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isdansen

Isprinsessan dansar 

Över isen

Gör piruetter

Lätta graciösa rörelser

Glider hon fram

Med ett budskap

Om kärleken

Omsluter alla hjärtas rum

Ta dagen på allvar

Se istappar falla

Följ 

Med i isdansen

Fortare Fortare

Känn styrkan komma

Ömheten

Glittrande

På plats

Känn iskristallen

Mot din kind

Hon dansar för dig

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-10 12:07



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Man följer varje rörelse i den här dansen.
2022-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP