Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartarbete

Om du misstänker att din granne jobbar svart skulle du anmäla honom.
Ja eller nej




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-10 12:08



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Jobbar grannen svart gäller väl inga försäkringar om han skadar sig på svartjobbet, eller...?
2022-01-10

  Marita Ohlquist VIP
Nej.
2022-01-10

    Sefarge VIP
Men om grannen hade
Svartjobbare på sitt
Renoverade hus
Och en ramlade
Ner bröt nacken
Skulle du känt
dig skyldig då
För att du inte
Anmält nåt?
Hypotetisk
undran går
väl alltid
få till?
;)


2022-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP