Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Januaribagatell 9

 

 

Hallon jordgubbar

smultron bär som pockar

på uppmärksamhet

sätter igång fantasin

väcker sensuellt begär




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-10 12:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mexikos syrligaste kille heter Spydig Gonzales.
2022-01-10

    Sefarge VIP
Tack för påminnelsen!
Får duga med infrysna
från Maxi så här års
Bättre än ingenting?
;)
2022-01-10

  lodjuret/seglare VIP
Ett barn sade en gång i tiden att 'Finlands sämsta trädgårdsmästare' skulle ha hetat 'Maski Hallonen', men det trodde jag själv inte på. De har fått ett dåligt rykte. Aron trodde länge att 'stenfrukter' kallades de för att en danspopgrupp gillade dem så mycket.
2022-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP