Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Januaribagatell 10

 

 

Äntligen fri kan

inte låta bli ta en

pilsner på Tjoget

med gamla dryckesbröder

som muckat från Långholmen

 

kom inte längre

än till Knivsöder råkurr

efter för många

pilsner slutar i kurran

för tjoget olycksbröder




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-10 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP