Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Januarifundra 3

 

 

Störst av allt är

kärleken hävdar änu

större är rädslan

att förlora den till sig

själv och dem du  älskas av




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-10 15:10



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
det talas så mycket om kärlek men aldrig om den som av kärlek och svartsjuka näst intill dödar den älskade. Kärlekens baksida borde varje sund person försaka!
2022-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP