Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Själasång

 

Min själ söker vila

min själ letar ro

vill finna frände

vill bygga tryggt bo

ömt viskas orden

ord så vackra och små

dess mening där bakom

är ej så svårt att förstå 

högt flyende tankar

hoppar och far

men djupt uti mitt hjärta

evigt förbliver 

själens ljuva sång kvar

 

 

"Hon sjunger om kärlekens längtan"

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-01-10 15:47



Bookmark and Share


  Mauri Waris
Åh va den var vacker, Så enkelt och elegant du beskriver känslan, den längtan man bär på om kärlek.
Känns extra kul när min dikt om närhet passar ihop med din på något sätt.


Söker närhet,
ett botemedel
för min kranka tomhet.
Söker efter någon som vet
hur det är att leva livet
bortglömd i avskildhet.
Hur man längtar i hopplöshet
efter kärleksfull intimitet.
Så låt vår gemensamma ensamhet
förvandlas till tvåsamhet.
Ensamma tillsammans
där vi förför varandra.
Den lilla dödens dans
lämnar oss i trans.
Tänk om denna romans
tog oss någonstans
Där kärleken fanns.
Guldring i glans,
en symbol för vår allians.
Likt kometen och dess svans
färdas vi genom livet i balans.
2022-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP