Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SMÅ FLICKOR - tanka

Dans på slak lina

osedd avgrund lockande

små flickor faller

mörkermäns händer kräver

onda lustar brinnande




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-01-11 18:02



Bookmark and Share


  M.Eta
Fy skäms dessa dessa mörkermäns krävande händer.
2022-01-12

  Marita Ohlquist VIP
En stark text om, dessvärre, många flickors utsatthet och erfarenheter i vuxenvärlden.
2022-01-12

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Stark diktat! Sådan ondska borde inte finnas...
2022-01-12

  ULJO
Fruktansvärt att det existerar
2022-01-12

  Niliboy
Övergrepp som man utsatts för som barn är svårt att glömma, ja huga ligen å huvva!
2022-01-12

  Kajan VIP
Stor är kontrasten; och tydligt är hur svårt det är att veta innan man vet; och då kan det vara försent. Stark och besk.
2022-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP