Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oj, oj, oj...

Yngve och Ove, tvillingar små
fick varsin overall, Yngve grät så...
-Bror fått OVE-RALL!
Skrek han argt så iskall...
- Då vill jag också EN YNGVE-RALL få!







Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-10 16:48



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Tänk så många ord som kan skapa såväl bråk som sympati, dä ä allt skillnad på vänlig blick samt ramaskri...
2022-01-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om syskonrivalitet.

2022-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt