Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjungande måne

Under nattens hjärta
ska Du lyssna noga

Då kan Du höra när
månen börjar sjunga

Varje sång kan få
någon att blunda

Den kan få hela
himlen att gunga

Under nattens hjärta
ska Du lyssna noga





Fri vers (Fri form) av Nicole Ildi Farkas VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-10 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicole Ildi Farkas
Nicole Ildi Farkas VIP