Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag snortar ditt svarta drömgrus

 


Jag freebejsar dina slumrande fantasistön

jag injicerar dina vilande pulsslag

jag snortar ditt svarta drömgrus

jag fortsätter att inbilla mig

att du aldrig vaknar

och dödar min illusion.

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-10 18:40



Bookmark and Share


  Ohappa
Grymt och vackert, samtidigt.
2022-01-14

    Lena Staaf VIP
Starka ord!
2022-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP