Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale...


Ett gott hjärta

 

sammetslen röst som möter

kramen som värmer gott

den mjuka varma handen

 

det fina sättet att lyssna 

visa förståelse och insikt

ögonkast som glimtar ro

 

det goda hjärtats metodik

ett gott hjärta talar varmt

ömsint och välvilligt alltid 

 

du känner dig väl emottagen

du vill spegla tillbaka gåvan

genast är där två goda hjärtan

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2022-01-10 20:16



Bookmark and Share


  Respons VIP
Fin kärleksdikt!
2022-01-12

  ULJO
Suveränt
2022-01-12

  Öknens Ros VIP
När allting stämmer till 100%. :)
2022-01-11

  Maria Sundelin VIP
En väldigt fin tanke
2022-01-11

  Bodingen VIP
När människor är som bäst. Synd att det är så sällan, åtminstone samtidigt.
2022-01-10

  Niliboy
Så fint!
2022-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP