Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORD ORD ORD

Mycket fiktivt sägs med 100 ord.

Vaknade dagen efter, minnet raderat. Orakad, utensilierna fanns som alltid, troligen liggande i bruna portföljen.

Tiderna har förändrats, finns ingen portfölj och i plattan existerar inga rakhyvlar. Inte ens namnet finns.
Har försökt konstruera en app med rubrik; mina intima tillbehör för hygien.

Jag vaknade osund i eftervalets tid.
Tänkte sarkastiskt utan ironi.Existerade jag nu i den bibliska valfiskens buk.
Godmorgon badrumsspegel, hälsningen är endast symbolisk.

Ännu är min haka orakad.
Tanken, irriterande. Morgonnyheterna kanske förtäljer att jag avgår, helt tanklöst.

Oskrivet manus, måste redigeras.
Egotrippad betydelse av ordet, värdelöst, för landet rediskeras.
Förlora ej tro på människorna.
Framtiden saknas, den är och förblir gårdagens.
VAL VÄLJER VÅG

© Bosse 10 januari 2022.





Prosa (Fabel/Saga) av Bossepoet från Österbotten
Läst 76 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-10 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten