Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillbaka


faller

så korsar jag deltat igen 

än en gång hamnar jag 
i dig
i mig
du
 
ser jag nu vägar längs isen
men känner händer
river 
hud mot bark 
underbart naket enkelt 
rätt och rakt såjävlainibombenvackert
och gnykrampande skönt
allt
vi 
viet
kommer tillbaka
 
inget naturligare finns
just nu
just då
fanns

vi 




Prosa av Sanningsägaren VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-11 00:12



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
texten är läst och lagd till mina personliga erfarenheter av livet i stort
2022-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP