Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är en uppmaning till de som hanterar polisens utrustning olovligt i samhället.


Återlämna, enda vägen ut.

Om Hisings Polisen haft inbrott omkring 2011-12
och saknar övervaknings utrustning eller spanings
så kan den finnas ovanpå mig och använts olagligt.

De som har saken, bör lämna tillbaka den till Polisen.

Att använda Statens egendom på detta sätt är förenligt
med Stor fara för allmänheten, och utgöra hot mot oss.

Det är ingen leksak!

Den skadar oss!

Återlämna den!








Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-11 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP