Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Komposition klassisk

 

 

Så många liv sprungit över taken 

älskare drömmar 

ljuvare ingen vinge sökt sitt 

lampsken, 

 

stoltare ben aldrig rusat över 

heden. Likt hennes. Så varför 

ligger benen staplade i högar, 

solidaritetens bredd så brydd vid 

tidens tand, 

 

du så väldigt långt ifrån 

så väldigt fjär mig kär 

 

säg mig vingslag av en evighet 

vart kärleken ska uppstå när du 

åter till oss drar igenom märg 

 

ska benen mina fastna mitt i riktning

stoppar du mitt dårskap med ett slag  

 

 

 

 




Bunden vers av smultronbergen VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-11 01:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP