Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han gav henne den fjärde sprutan



Hon hade gått in i återvändsgränden
det fanns bara en
den hade hon gått in i

hon hade prövat allt
arbete, motion, mat, barn, hobbies
allt hade bara gjort henne slut

hon ville HA nåt
nåt hon inte hade
hon var avundsjuk

hon beställde tid
han skulle vara en skicklig terapeut
han skulle få göra slut på hennes galna tomhet

ge mig vad du har bönade hon
han tog fram den och fråga
"duger den här ?"

hon fick ta bort allt som var i vägen
hon blottade sitt naknaste jag
blundade och viskade att "NU"

efteråt kände hon som myror i sticket
sen smög sig på en slags förlamning
hon hade fått den ultimata injektionen

numera kände hon ingenting
men hon sparade hans nummer
hon log lite snett i sig själv varje morgon




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-11 05:43



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Universallösningen
2022-01-11

  Koloristen
Satt bra den.
2022-01-11

  alicja lappalainen VIP
ja ,det är kanske bättre än vaccinet men en spruta i överarmen..
2022-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP