Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad vår

Sträng hård och krävande
drar dagen ur mig ljuset
köldknastret hånar hjärtat
som går på tomgång i det bleka

Kalendern ljuger fräckt
ett skevt leende svider
som nässeldjur i djupet
ingen väg finns åter till förstånd

Vit vår går i sken
medan porerna krampar
utan hopp om blidväder
i hemlandet där solarna dog




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-11 10:04



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jo. det blir blidväder på torsdag sägs det.
2022-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP