Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnistan

Skarp ingång
till himlens
lönndörr

När jag ser in
i dina ögon...

Allt stannar till

Fastfrusna vingar
gör sig fria igen

Värmen och gnistan
i mig gör sig påmind

Allt finns kvar

Jag behöver bara tro

Mitt hopp svävar redan...




Fri vers av Seasons
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-11 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons