Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack P!

 

 

Att fånga ett helt

liv med några få ord blev

en berättelse

till synes utan slut fast

i minnen ingen väg ut

 

tankarna far runt

ett ord finner ett annat

tappar meningen

blir mest till en massa strunt

i minnenas labyrint

 

minns de lyckliga

stunderna trots att minnet

är grunt allas liv

har en mening så ock ditt

tack för allt du har gett mitt

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-11 10:28



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Såväl jag som för min väninna, dessa rader hjärta i fick brinna, så kom den dagen och gick, så ljus var den som ett ögonblick, en stund i tiden den gav 'allt mörker' att försvinna...
2022-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP