Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Produkt av..

När en far berömmer sin son berömmer han sig själv

Produkt av min miljö, eller en produkt av mitt familjeträd

En produkt av nattpass & medicin
En produkt av, trånga hus och pengabrist.
En produkt av arbetarklassens ständiga kris,
föddes med inget, alltid jagat flis

En produkt av sena nätter i en skåpbil,
beredd på döden, ondsint

En produkt av min miljö, en produkt av utanförskap

Hatade världen som barn
kalla mig produkt av hat,
vill inte längre vara en del av samhället idag




Fri vers av AnnatSinne
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-11 10:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt vass och bra!
2022-08-16
  > Nästa text
< Föregående

AnnatSinne
AnnatSinne