Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skidreferat 1987



"Sovjetunionen leder
med Jugoslavien på andra plats
och DDR som trea.

Västtyskland har halkat efter".




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-11 10:56



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Hahaha...Sverige vann så småningom stafetten. Mogren avgjorde .
2022-01-11

  Gunwale VIP
Var hamnade Förenade Konungarikena Sverige och Norge?
2022-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP