Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tack kollega för inpiration


ord nio sex i användning

 

ORD

ord

nio

i sex

 

 

pust, nu tog syret slut för författar-strunten

 

 

hjälp - allting är vitt - så även håret

 

 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Monika A Mirsch VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-01-11 11:30



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Snyggt ordat
2022-01-12

  Kungskobran VIP
Ord ord alla dessa ord
2022-01-12

  Eva Helene VIP
Vitt är det här, men inte grått som i en stum gråhet. Det känns bra! Tack!
2022-01-12

  Anya VIP
Jaa nu är allt vitt. Snyggt poetat. Vitt hår är mycket vackert.
2022-01-11

  Maria Sundelin VIP
Vi är i den färglösa tillvaron
Kramar
2022-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP