Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro på det

Tro på dig själv

på den andre

Tro på relationen

så kommer det att gå bra.

Tro på det

och du ska segra till slut




Fri vers av bohemen VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2022-01-11 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP