Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag mår jag inte så bra, men vill anteckna så jag kommer vidare i utvecklingen för nu är kyrkorna skrivna om och rymd skeppet som vill komma tillbaka känns i atmosfären och det flyttas alltmer till Hisingen (råttinvasionen i centrala Göteborg)


Är jag förd bakom ljuset?

Finns det en ordning inom kommunen där männens
kvinnor ställs till förfogande,
tack vare det får mannen "förmåner" en dunk på ryggen
när han gjort bort sig och allt
socialt stöd han behöver ifall
kvinnan är motsträvig och vägrar underkasta sig vården?

Och när vården säger att jag inte lever i verkligheten
så betyder det egentligen att de går bakom min rygg?

Eller jag äger inget liv, det togs ifrån mig när mannen
anmälde oss till något som jag aldrig fick reda på vad?
Jag tror han "lämnade över" mig till en annan man
som sen inte gillade att han inte fick det liv där
jag befann mig och när jag gjorde motstånd straffades
jag svårt av kommunen för att jag inte ställde upp i det?

Jag är rädd för nämndemännen.

Jag vägrade ställa upp och tog mitt straff.

Och Det, är min vård-skada; straffet..





Straffet eller hämnden?

När vägen delar sig, ska man flyga då?








Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-11 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP