Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Knappt förnimbart


Friheten, dig tänkte jag mig så

Din ena gräns, frivillighet
Din andra, avsiktlighet
Innanför, plikten är
nyfikenhet igen




Fri vers av Horace
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-27 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace