Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av mina minnen tillfredsställd

Då när jag ännu varit analog och farit väl
I alla dina skrymslen varit mäktig kung
Då var du ovanför som kungens ljus
Och jag mig minns som krakatau




Fri vers av Horace
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-13 22:43



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Utslags och uppslags
givande skrivelse!
i all sin korthet
Till trots!
;)
2022-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace