Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natthägring

Barfota jag skrider över de daggvåta gräset

Näcken spelar vid bäcken
Lockande toner

Jag lyssnar och tar små steg
Dansar mjukt i dimman

Faller ner i gräset.
Snyftar tyst

Trött och ensam

Jag ser dig vinka i dimman
Att jag ska följa med

Stäcker ut min arm mot dig

Med ett leende är du borta






Fri vers (Fri form) av miramin
Läst 135 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-01-12 00:08



Bookmark and Share


    Björka
Allt är inte alltid vad det verkar…
2022-01-12
  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin