Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behöver

Dina många ansikten
är vid min märg fastsatta
som klistermärken
nattsvart natt

när mina skaklar är ur led
i urtiden
tidsenligt
vagt

Hjälp!

mig

nu














Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-01-12 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP