Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bilden tagen i Järbo i december 2015


Ljusstafetten har börjat

 

ljuset är mitt hopp

livger min kropp

 

ljuset är min tröst

ger lycka i mitt bröst

 

ljuset är mitt hela allt

värmer själen när det är kallt

 

ljuset är det som gör mig vitter

strålarna når mig sinnena spritter

 

stjärnorna tindra lyser på mig

du är som stjärnan jag älskar dig

 

ljuspelaren stiger upp strålande

ljuset sprids vackert målande

vi har fått detta vackra tecken

nu har den börjat ljusstafetten

 

talgoxar och blåmesar skaldande kvittrar

medan människan om fenomenet twittrar

 




Bunden vers (Rim) av Solstrale VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2022-01-12 08:40



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Lysande!
2022-01-14

  Niliboy
En fantastisk bild å visst betyder ljuset mycket!
2022-01-13

  Kajan VIP
Ljust och lätt i språk och känsla, med humoristisk avslutning.
2022-01-12

  Olof Lagerhorn VIP
En vacker hyllning i ord och bild
till livet, ljuset och en stafett utan
vinnare och förlorare.
2022-01-12

    Lena Staaf VIP
Livsbejakande text om ljuset som vi så otåligt väntar på. Att få se ljuspelare är en fantastisk upplevelse!
2022-01-12

  ULJO
Ljuset är vår väg.

Fin text.
2022-01-12

  Öknens Ros VIP
Naturens vackra tecken.
2022-01-12

  Sparvögat VIP
Vackra ord till ljusets gåva…
2022-01-12

  Marita Ohlquist VIP
Underbart vacker hyllning till ljuset.
Bilden förstärker texten innehåll.
2022-01-12

  Maria Sundelin VIP
Hoppfullt
2022-01-12

  Monika A Mirsch VIP
din ljusstafett är
inspirerande,
målande,
mjuk
och värmande
tack!
2022-01-12

  Eva Helene VIP
Så fint och inspirerande i ord och bild, tack!
2022-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP