Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I detta land

I detta kalla nordliga land

Här blev jag till

Här blev jag född

Men, det betyder inte

Att jag måste leva här 

Resten av livet

Nej då

Jag har kämpat

Jag har härdat ut

Men, jag rör mig (i drömmen) till ett varmare land

Där ska jag kanske tillbringa min ålderdom

Jag vill alltså inte åldras här...nej tack...




Fri vers av bohemen VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-01-12 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP