Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens famn

 

 

 

När du är ledsen och orolig
vill jag vara dig nära
hålla om dig, vagga dig till ro
i kärlekens famn

När du är glad och harmonisk
vill jag vara dig nära
hålla om dig, vagga dig till lust
i kärlekens famn

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2022-01-12 10:12



Bookmark and Share


    Liljan från Norr
Vilken fin text
2022-01-26

  Eva Helene VIP
Vilken vacker kärleksdikt du skrivit!
2022-01-17

  Peter G VIP
Kärlek är så vackert!
väldigt fint fångat i din dikt!
2022-01-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Omtänksamt och vackert diktar du kärlek i nöd och lust!
2022-01-13

  Niliboy
Så fint, ja huga huga ligen!
2022-01-13

  Kajan VIP
Mjukt och av kärlek fylld bild.
2022-01-12

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Så varma och omtänksamma ord! Tycker om
2022-01-12

    Lena Staaf VIP
Kärleksfulla och ömsinta ord! Här kan vi verkligen tala om "i nöd och lust"
2022-01-12

  M.Eta
Fina omtänksamma ord!
2022-01-12

  ULJO
Fantastiska rader att vila i.
2022-01-12

  Olof Lagerhorn VIP
Innerliga och vackra ord om att
kärleken alltid kan vara med.
2022-01-12

  Öknens Ros VIP
Ord av kärlek.
2022-01-12

  Feliaxel VIP
Så fina ,kärleksfulla och värmande ord

2022-01-12

  Sparvögat VIP
Åh så kärleksfulla ord, ömt och fint…
2022-01-12

  Maria Sundelin VIP
Trygghet att känna
Kramar
2022-01-12

  Kungskobran VIP
Så fint, gillar
2022-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP